Προφίλ Εταιρίας

Εταιρικό Προφίλ

Η Coffeelife είναι μια δυναμική ,διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, με ειδίκευση στον τομέα της Ho.re.ca. προμηθεύοντας όλα τα μεγάλα Brands σε καφέδες και ροφήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία μας 100% ελληνική, προμηθεύει από ξενοδοχεία και αεροδρόμια έως καφεκοπτεία και χώρους εστίασης, καφέδες, σοκολάτες, τσάγια, ροφήματα, μηχανές, εξοπλισμό και πολλά άλλα.

Στο παραγωγικό κομμάτι πρωτοτυπούμε με δικά μας πιστοποιημένα προϊόντα, μοναδικά τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Τα προϊόντα παραγωγής μας, είναι gourmet σε μοναδικές premium πατενταρισμένες συσκευασίες και αποτελούν ιδανική πρόταση τόσο για τον Έλληνα καταναλωτή, όσο και για τον ξένο τουρίστα που κοντά μας ανακαλύπτει μια άλλη Ελλάδα που καινοτομεί και πρωτοπορεί.

Διαθέτουμε ένα μοναδικό προϊόν το Αθωνίτικο Χαρμάνι, έναν ξεχωριστό ελληνικό καφέ, μείξη καφέ μπαχαρικών και βοτάνων, με συνταγή από τον Γέροντα Σπυρίδωνα της σκήτης της Μικρής Αγίας Άννης του Αγίου Όρους σε διάφορες εντυπωσιακές συσκευασίες, είτε προς κατανάλωση είτε δώρου, διαθέτοντας στην αγορά κάτι μοναδικό.

Αυτήν την χρονιά φέρνουμε στην αγορά το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΘΩΝΙΤΙΚΟ ΧΑΡΜΑΝΙ σε συσκευασία αλουμινίου των 100gr & 200gr ειδικά για super markets.

Έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική σειρά από τσάγια και μπαχαρικά, σε μεγάλη ποικιλία, συσκευασμένα σε καταπληκτικές γυάλινες συσκευασίες, με χειροποίητο βουλοκέρι, ή ακόμη και μέσα σε συσκευασία πάπυρου, που πραγματικά εντυπωσιάζουν τόσο για την ποιότητα τους όσο και για την εντύπωση που προκαλούν πάνω στο ράφι του επαγγελματία που τα διαθέτει στους καταναλωτές.

Η σειρά προϊόντων της Coffeelife σε καφέδες φίλτρου και σοκολάτες παραγωγής μας είναι εκτός ανταγωνισμού συνδυάζοντας απίστευτη ποιότητα και γεύση με πραγματικά χαμηλή τιμή για τον καταναλωτή.

Πρωτοτυπώντας και καινοτομώντας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στην διεθνή αγορά ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΣΑΓΙΑ από άγρια βότανα της ελληνικής γής , μοναδικά προϊόντα σε εξαιρετικά χαρούμενες συσκευασίες που μπορούν να πωληθούν παντού, από φαρμακεία έως τουριστικά καταστήματα.

Ακόμη η εταιρία μας εκπροσωπεί σε όλη την Ελλάδα τα μοναδικά κρασιά με την επωνυμία ΕΒΡΙΤΙΚΑ ΚΕΛΑΡΙΑ, κρασιά καταπληκτικά σε γεύση και ποιότητα σε τιμές έκπληξη.

Στο εξαγωγικό κομμάτι η εταιρία μας φέρνει στην παγκόσμια αγορά έναν καφέ με την ονομασία Μιχράμπ Χαρμάν ( Ο ΚΑΦΈΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ) , έναν καφέ φτιαγμένο με μεράκι για τους Μουσουλμάνους όλου του κόσμου.

Η Coffeelife είναι η εταιρεία που κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία της ποιοτικής παραγωγής!

Σύγκριση Προϊόντων


Δεν έχετε προϊόντα για σύγκριση.

Λίστα επιθυμιών


Δεν υπάρχουν προϊόντα στην λίστα Αγαπημένων σας.

Κατηγορίες Προϊόντων